volgende vergadering

Op woensdag 7 november a.s. houdt de Vereniging Corporate Litigation vanaf 15.30 uur haar algemene ledenvergadering en najaarsbijeenkomst met als thema “Litigation rondom overnames”.

Sprekers zijn prof. mr. R.J. Tjittes (BarentsKrans), mevrouw mr. I. Zaal (UvA), mr. A. Grimme (De Brauw Blackstone Westbroek).

Hieronder treft u de agenda aan:

15.30 uur   Ontvangst

16.00 uur   Opening en huishoudelijk gedeelte

16.15 uur   Voordrachten

17.30 uur   Discussie

18.00 uur   Sluiting en aanvang borrel

De bijeenkomst vindt plaats bij Loyens & Loeff, Fred Roeskestraat 100, 1076 ed Amsterdam.

Er is helaas niet voldoende parkeerruimte in de parkeergarage onder Forum. Daarom zijn wij genoodzaakt u te laten parkeren in P1, de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. De kosten daarvan bedragen circa € 3,50 per uur. Een routebeschrijving naar de parkeergarage van het Olympisch Stadion treft u bijgaand aan.

U wordt verzocht zich per e-mail aan te melden bij

Het bestuur verheugt zich op uw komst!